Boudewijn Hansen Kleurrijk in vele opzichten

Vrijheid is mijn hart, muziek mijn leven. Dichter, schrijver, zanger, gitarist die duizenden malen optrad in binnen en buitenland. Maakte platen, cd’s en schreef boekjes.


Daarnaast filosofeer ik graag over de scheppende kracht van zuivere liefde. Die bijzondere energie vormt ook de basis van mijn leven, muziek, gedichten en teksten.

Als musicus, trouwambtenaar of tijdens mijn lezingen, liefde staat centraal. Als zanger wordt ik al ruim 25 jaar professioneel gecoached, verder volg ik graag mijn eigen hart.


02 01
Video is leuk, in het echt zoveel meer Maak een vrijblijvende afspraak


Anker 4 Troubadour- Stadsgids

Boudewijn Hansen voor een romantische ceremonie. from Ton Gerritsen on Vimeo.

Alles wat ik voel live.

Prachtig, net na het

Overhandigen van de

ringen

Puur Licht live

Zo bijzonder bij het

Mooiste Moment

Hoeveel liedjes ik heb bedacht weet ik niet meer, en hoeveel mensen toegezongen.. Het zijn er duizenden. Voor mij klinkt er altijd weer muziek en tekst. Van lach tot tederheid wat werkelijk steeds weer verrast!

Als troubadour en waar gewenst ook als trouwambtenaar, want wat is er mooier dan het mooiste moment samen te vatten in een romantisch liefdeslied. Maak een vrijblijvende afspraak en luister zelf…


Ook produceerde ik CD’s, platen en schreef diverse gedichtenbundel's.

Schrijver & Dichter - Spreker Woorden & Liedjes Sneldichter Anker6 CD Dijken, Liedjesman Dichter & Schrijver 4 x Boudewijn Folder Trouwambtenaar Troubadour Stadgids Folder Folder Troubadour de l’amour Zingend Sneldichter Folder 2
Troubadour Boudewijn  Een stem  Audio & Video In Concert Contact  Home
Troubadour Home

Social media

Boudewijn Hansen

Troubadour - Sneldichter - Stadsgids - Trouwambtenaar Home Contact