Troubadour de l'Amour TrouWbadour Theater Stadsgids Contact  Home
Home Partners
Gastenboek Troubadour de l’Amour

Getrouwd worden door een troubadour als ambtenaar. Dat maakt de TrouWbadour.  Boudewijn weet als geen ander dit bijzondere moment tastbaar te maken in de juiste woorden, gevoel en klank. Gesproken en/of gezongen maakt hij de trouwplechtigheid onvergetelijk. Het is exclusief, interactief, puur en echt persoonlijk. Ook bijzonder als alternatief voor een kerkelijk huwelijk.


Maak een vrijblijvende afspraak, want ook5a Prospectus

Licht, liefde en klank. Drie kleine woorden vormen  de basis van zijn leven. In lied, gedicht, tekst en gesproken woord. Altijd zoekt hij weer naar de kern. Zijn warme geschoolde stem weet  harten te verbinden en liefde te bezingen. Teder, eigen en spiritueel. Al ruim dertig jaar professioneel.

Liefde als licht is mijn boodschap. Deze scheppende kracht is immers zo groots en toch ook zo dichtbij dat het voor mij een uitdaging is om er op een boeiende wijze over te zingen en te vertellen. Mooie teksten, zang en gevoelig gitaarspel ondersteunen dit pakkende verhaal. Het raakt de harten en baant zich een weg naar diepere lagen.

Blijf in mijn hart

Als trouwbadour heeft Boudewijn al vele bruidsparen romantisch toegezongen. Sinds enige jaren voltrekt hijzelf ook huwelijken waarbij zijn mooie warme stem,  in woord en lied harten weet te verbinden. Exclusief is het juiste woord. Vanuit Wijk bij Duurstede als standplaats komt hij overal.


Beëdigd trouwambtenaar. Bezingt het mooiste moment