Trouwen & Ceremoniën anker
1 2

Licht - Liefde & klank


Drie kleine woorden, duizend betekenissen. Op de bruiloft zijn het muziek, liefde en tederheid. Een omarming van mooie teksten, klanken en melodieën. Het is communiceren op diepere lagen. Zo krijgt de trouwplechtigheid een eigen klank.


Trouwambtenaar

Het mooiste moment tastbaar maken in de juiste woorden. Die innerlijke beleving vertalen naar de ogenblikken van ja-woord, ringen en het ondertekenen van de huwelijksakte. Trouwambtenaar vanuit het hart. Uitsluitend om jullie mooiste moment datgene mee te geven waar het om vraagt. Puur, persoonlijk en integer. Daar maak ik graag tijd voor.

2 de klank vormt Trouwambtenaar Waarin hart Voor Ceremoniën 3

Elke bruiloft is een zeer persoonlijke beleving. Het gaat per slot van rekening om jullie mooiste dag, en daarom voor mij reden om er veel tijd in te steken. Hoewel ik al meer dan duizend keer de trouwzaal heb betreden, vind ik het altijd weer fijn om er helemaal voor te gaan. Niet routinematig, maar echt van hart tot hart. Daarom ook de uitnodiging bij mij thuis.

3

Een stem die je raakt

Liefde als kracht is mijn boodschap. Deze scheppende kracht is immers zo groots en toch ook zo dichtbij dat het voor mij een uitdaging is om er over te zingen en boeiend te vertellen. Mooie teksten en gevoelig gitaarspel ondersteunen dit geheel. Het raakt de harten en baant zich een weg naar diepere lagen.

Het is voor de echt ceremoniële momenten zoals afscheid, doop of een speciale persoonlijke wens. Dan schrijf ik graag een passende tekst, lied of gedicht.
2 3 Puur Licht, trial Voor Jou, trial Op alle wind. Cd Dijken 1995 1 1
Troubadour Boudewijn  Een stem  Audio & Video In Concert Contact  Home
Troubadour Home

Social media

Boudewijn Hansen

Troubadour - Sneldichter - Stadsgids - Trouwambtenaar Home Contact