Home Trouwambtenaar Contact Gastenboek
Troubadour Home Troubadour Home

Ik ben niet de doorsnee trouwambtenaar…, want juist mijn eigen wijs maakt de melodie van de plechtigheid. Die is vrolijk, romantisch, muzikaal en met karakter. Wil je daarmee kennismaken kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek.  Ik neem er graag de tijd voor. En geloof me, het is altijd de moeite waard. Zie ook het gastenboek.

Troubadour Home

Beste Boudewijn,

"All you need is love" was het centrale themas van onze bruiloft in Wijk bij Duurstede. Wij trouwden niet alleen, maar emigreerden die nacht ook naar Kreta. Naast jouw persoonlijke woorden als ambtenaar van de burgerlijke stand heb je die avond bovendien in jouw rol als troubadour voor ons en onze gasten gezongen. Dat je ons ontroerde, kun je zien aan de middelste foto op jouw homepage, waar wij naar jou luisteren. Voor iedereen die voor zijn bruiloft de woorden 'intiem, romantisch en persoonlijk' belangrijk vindt, hebben wij maar een advies: "All you need is Boudewijn".

Liefs van Anna en GijsRomantisch gezongen lied Trouwt & Zingt Voltrekt huwelijken Bezingt de romantiek Over liefde All you need is love Spreker, zanger Foto: Shanna Jongkind Foto: The Wedding Couple Foto: The Wedding Couple LaLuz fotografie LaLuz fotografie Foto: Lucas Winkel
Foto:Bas Weetink Foto: Lucas Winkel Troubadour Boudewijn Hansen - Gastenboek Troubadour Home
Video: Motion weddingsMeer reacties in mijn gastenboek ►►